« Tilbake til blogg

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER!

Meningstorget er lidenskapelig engasjert i å samle inn informasjon over internett via spørreundersøkelser. Vårt mål er å tilby deg spørreundersøkelser på nett innen interesseområder som du er opptatt av i hverdagen. Vi gir deg muligheten til å ytre dine meninger. Og det får du belønning for!

«Tjen penger på spørreundersøkelser» - er ikke bare en slagord for å motivere deg til innsats. Ved å fullføre våre betalte spørreundersøkelser på nett, tjener du faktisk penger. Dessuten har du sjansen til å tjene gavekort fra en rekke kjente merkevarer og ikke minst gir vi deg muligheten til å donere.

Det skal være interessant og lønnsomt å være med hos Meningstorget. Vi gjør vårt ytterste for å sende deg spørreundersøkelser som passer din profil og vi jobber intensivt med å tilby deg det beste av premier.

Meningstorget er:

gjensidig nytteverdi, moro, lønnsomhet og spenning!


BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER PÅ NETT!

tjen penger på spørreundersøkelserDine tilbakemeldinger har en markedsverdi. Som forbruker sitter du på informasjon om dine opplevelser av  produkter og tjenester som markedsaktører og organisasjoner er i behov av. På den måten kan de jobbe fram løsninger som selger bedre og fungerer mer effektivt.

Og nettopp dette er svært lønnsomt. Derfor investerer disse aktørene ressurser i å samle inn informasjon og det er her Meninstorget kommer inn, som en plattform som kobler markedet og forbrukere sammen.

Når du fullfører spørreundersøkelser hos Meningstorget tjener du penger på det, rett og slett fordi dine synspunkter er lønnsomme.

Du kan delta i våre spørreundersøkelser omtrent hvor som helst. Alt du trenger er en laptop, et nettbrett eller en smarttelefon, og ikke minst tilgang til internet. Du kan også velge å svare på våre spørreundersøkelser med en gang eller vente til senere på dagen eller til et annet tidspunkt som passer deg bedre!

 

BETALTE SPØRREUNDERSØKELSER – HVORDAN FUNGERER DET?

betalte sporreundersokelser, tjene pengerFor det første må du melde deg inn hos Meningstorget. Du kan registrere deg her på siden. Deretter får du tilsendt en e-post der du bekrefter innmeldingen. Du vil så bli bedt om å gi oppgi noen opplysninger om deg selv, slik at vi vet litt mer om hvem du er.

 

«På den måten kan vi sende deg spørreundersøkelser som passer din profil og dine interesser.»


Så er du i gang. Du får tilsendt våre betalte spørreundersøkelser på din e-post. Hver gang du starter en undersøkelse vil det alltid være oppgitt hvilke belønninger du tjener ved å fullføre spørre- undersøkelsen. Det kan være:

Poeng – når du svarer på våre spørreundersøkelser tjener du poeng. Disse kan du over tid veksle om i penger via PayPal eller i gavkort fra en rekke kjente merkevarer. Alt om dine belønninger finner du på «din-side». Der kan du også se hvor mange poeng du har opptjent deg til envher tid.

Lodder – du blir også belønnet med lodder til våre kvartalsvise premietrekninger. Her er premiepotten på hele 35.000 kroner. Destod flere spørreundersøkelser på nett du fullfører, destod flere lodder vil du ha med i trekningen.

Donasjoner – hver gang du fullfører en undersøkelse ber vi deg velge en av våre tre veldedige organisasjoner som vi donerer til på dine vegne. Dette koster deg absolutt ingenting, det er Meningstorget som donerer, rett og slett som en takk for at du tok deg tid til å svare på våre spørreundersøkelser på nett.

 

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER NÅ!!

diskusjon, mening, meningstorgetMeningstorget vokser for hver dag. Stadig flere velger å dele sine meninger. Det er lønnsomt og dessuten er det enkelt. Du kan sitte på bussen, være på skolen eller ute for å shoppe – åpne din e-post eller logg deg inn på «din-side» og trykk på «TA EN UNDERSØKELSE» - så lett er det og veldig fleksibelt.

Over 20.000 personer er i dag en del av vårt undersøkelsespanel. Som medlem har du full oversikt over dine aktiviteter på «din-side». Foruten full oversikt og statistikk om hvilke undersøkelser du har tatt og hvilke belønninger du kan hente ut, kan du også delta i mini-polls, samle merker og få med deg siste nytt for våre medlemmer.

Bli en del av Meningstorget og tjen penger i våre betalte spørreundersøkelser på nett!

 

 

« Tilbake til blogg

Registrer deg i dag!

ELLER
Velg kjønn
Jeg har lest, forstått og godtar personvernerklæringen og brukervilkårene. Jeg forstår at jeg for å kunne dra nytte av tjenesten vil få tilsendt e-poster om relevante spørreundersøkelser og medlemskapsoppdateringer.
Jeg tillater innsamling, bruk og deling av mine profildata for deltakelse i markedsundersøkelser. Du kan når som helst melde deg ut.